I'm home!

 
Det är väldigt skönt att få den här resan avklarad haha, hoppas jag slipper det nu på ett tag!
Jag blir fan för nervös för mitt eget bästa. Men hemfärden gick bra, det var knapt några på bussen så det var soft.
Landade vit cityterminalen ca 13:45 och fyfan vad folk det var inne i stan och alla bara trängs ♥
Vart så jävla förbannad när jag skulle på pendeln och alla bara var tvungna att tränga sig före!!! Så en kille vart jag så jävla förbannad på när han ba slängde sig förbi så jag drog till med resväskan rakt på honom så han höll på o ramla :$ Det kändes så jävla skönt faktiskt! Där kom den sanna Stockholmaren fram i mig kände jag.
 
Sen idag så har jag bara slappat, käkat god mat med familjen och nu ligger jag här och funderar. Börjar bli äckligt sugen på o färga håret blont o slinga det... DET ÄR JU SÅ SNYGGT!!!
Börjar dessutom tröttna ganska rejält på mitt fula hår..
 
 
 
Eller vad tycker ni??

Du är söt

 
Imorgon åker jag hem. Klockan 08.55 går min buss och jag börjar redan bli nervös och har ångest. Inte lika mycket dock - är mer rädd över att bussen kommer va full och jag kommer behöva sätta mig bredvid nån jobbig jävel, annars kommer det va chill att få åka hem.
 
Var förbi willys och tre kronor (en pizzeria hehe) och köpte lite inför resan + middag, kebab ♥
Så kommer man in där i mjukisar, klippta ramones tröjan, MC skinnjackan - helt osminkad och utsläppt självtorkat hår och känner mig sådär perfekt snygg och ena killen som jobbar där säger att jag är söt mitt i beställningen.
Det värmde verkligen och jag insåg att det inte är helt ute för mig! Tack kära pizza killen!!!
 
Juste jag har klippt min Ramones tröja och lite andra tröjor, jag vart as nöjd!
 

Ridlägret@HultsfredbygdensRidklubb

Idag bars det av till stallet igen och jag kunde rida med. Hade även med mig kameran idag så jag fick fota massor! Här är mynta som jag hade :) Visst är hon söööt??

Sånt e livet

 
Ja idag har jag vart hemma, jag vaknade upp och hade nå jäklans ont i benet och har knappt kunnat gå idag. Jag haltar fram som en gammal kärring kan man väl säga men jag hoppas på en förbättring till imorgon. Det känns som att jag typ haft sendrag i låret.
Har vart lite depp så det har vart skönt att få ligga i soffan hela dagen och bölat.
Men imorgon är det sista dagen så då ska jag dit och mysa lite, ta med mig kameran och hoppas på bra väder.
Nu ska jag hitta nån film och sen försöka sova, det blir inte så himla mycket roligt bloggande just nu men så fort jag är hemma så ska jag försöka hitta på något nytt och rolitgt åt er. Dock kommer jag bara hinna vara hemma i ca en vecka för sen ska vi till Hultsfred igen hela familjen, jag hoppas hoppas hoppas att vi bestämmer oss för att åka till Ullared, då blir det shooooooooopping!!!!!
 
Puss och godnatt ♥
 

Fan vad underbart

 
Ligger och funderar på vad jag ska göra när ridlägret är slut här i Hultsfred. Hem har jag verkligen ingen lust att åka och till pappa.. Jag vet inte.. Vi ska ju åka till Hultsfred igen nästnästa vecka så jag kan ju stanna kvar men det har jag heller ingen stor lust med eftersom det inte finns så mycket att göra här när man inte känner någon..
 
Nu ska jag döda den här myggan som försöker äta upp mig, kolla på sista delen av Bloody Mary som jag försökt kolla på nu i ett par dagar och sen sova.
Hoppas ni har det bättre än mig mina sötnosar, puss och god natt med er
 

Pennsi - R.I.P

Ungefär så känner jag mig just nu. Helt jävla fucking död.
Alltså den som påstår att ridning inte ger någon träning alls skulle jag fan kunna döda för helvete alltså.
Som sagt så har jag inte ridit på ett år och efter dagens två lektioner, ett dressyr pass och en uteritt så är jag helt ledbruten. Jag kan knapt stå upp och jag undrar verkligen hur fan jag ska palla resten av veckan?
Ridlägret pågår fram tills på torsdag, två lektioner om dagen. Alltså fyfan..
 
Jag fick iaf en skitsöt häst, en skäck som var nån slags korsning. Mynta heter hon. Lite småtrög så det hjälper ju också till men ridlärarn tyckte det var jättekul att få kolla på mig när jag red jämfört med annars.
Jag hade jättefin sits och trotts att jag inte orkar så ser man att jag försöker. Så hon var så nöjd så :) Det gör mig glad! Då är jag ju trots allt inte helt misslyckad..
 
Imorgon skulle vi rida ett dressyrpass först (beroende på om det regna, om inte skulle vi rida ut) och hoppa det andra passet. Det ska bli så jädra kul att äntligen få hoppa lite :)
Men nu ska jag försöka sova till en film, god natt på er
 
Det här gör mig fan känslig, alltså kärlek till hästar går inte att beskriva. Helvete vad jag saknar min Ägrim och fina Dell. De var verkligen mina älsklingar på Ågesta. Jag känner mig jätte töntig men Ågesta är som mitt hem. 9år av mitt liv och det känns förjävligt att ingen bryr sig mer och hjälper till och klämmer in mig i någon grupp. Det är som det är och jag hoppas verkligen nu till hösten, ska fan mejla och fråga hur det står till. Jag kan inte vara utan mina hjärtan nå mer.

Framme i Hultsfred!

 
Då var man framme, haha! Allt gick så bra så ;)
Imorgon så ska det bli så jäkla spännande, undrar verkligen vilken sötnos jag ska få ha! Fatta om vad jag är nyfiken :D
Just nu väser regnet ner så lite sol skulle vara fint till imorgon ja! 
Ska sätta på en film strax som man kan somna till och imorgon sen ska man upp 07:20 och åka härifrån till stallet 08.30. Fyfan. Död_chey.
Tar med mig kameran så en jävla massa foton lär det bli.
 
Nä! Film nu sen sova. Puss på er!
- Jag och min älsklings Ägrim från förra årets ridläger på Ågesta

Nervös brud.

 
Alltså jag är så jävla nervös så jag tror jag kommer skita ner mig.
Är så jävla rädd för att jag ska missa Hultsfred station och åka vidare till jag vette fan, helvetet?
Ni som missat så ska jag åka buss från t-centralen idag kl.16.00 till Hultsfred station, en resa på ca 4 tim.
Jag är så pissigt nervös att jag inte ens kan äta. Fan vad nervös jag är!
Men förhoppningsvis kommer allt att gå som en dröm. En bra dröm.
Sen blir det rida hela veckan så det ser jag verkligen fram emot :D
De på stallet har ju tydligen hyrt in en privathäst till mig! Snacka om o känna sig välkommen. Men ändå är jag lite nervös.. Haha för det med! Eller mer pressad.. "En ridskole brutta från Stockholm", skitkul. Jag suger ju trots att jag ridit i typ 9 år. Shit pommes vilken lång tid..
 
 
Men men, nu har jag snart packat klart, ska sminka mig o fixa håret och försöka trycka i mig något. Se om jag o mamma kunde åka o köpa nya ballerina skor till mig eftersom mina gamla luktar ruttet. Sen ska jag fan börja åka!!!
Iiiih...
 

I'm back! But just for a while..

 
Nu är jag tillbaka från allt midsommar firande ute på Torö!
Det har vart jätte mysigt med massa hundar, god mat och trevligt folk :)
Har tagit 187 bilder ;) hehe men ska bjuda på ett par som jag tyckte vart fina, men nu måste jag packa om!
Imorgon klockan 16.00 åker jag buss ifrån t-centralen till Hultsfred och ska bo hos min mammas moster eftersom jag ska på ridläger där i en vecka men sen blir det lugnt igen.
Så nu ska jag putsa mina stövlar och tvätta lite.
Hörs senare ♥

Ny töjning!

Eftersom min nya leopardplugg som jag köpte va i storlek 16mm och jag hade 14mm så var jag tvungen att töja upp 2mm, fick låna denna gigantiska buttplug av min kompis.
Det gör nå sjukt ont just nu så jag tror jag börjar grina. Jag kan fan inte sova med den här skiten, jag måste byta till pluggen och det grämer mig. Fy fitt vad ont det kommer att göra.
 
 

Expedition färga Sannas hår


Brun och snygg

Jag va ganska lycklig efter att ha solat tre timmar och "fått lite färg".. "Nu är man snygg och brun igen" skrev jag för några timmar sen på facebook.. Vette fan längre alltså...
 
Idag har jag badat och solat. Syns det eller? :(

Depressed.

Är sjukt jävla deprimerad.
Alla bara åker dit o går på den festivalen och har skit kul medans jag ligger hemma och ruttnar. Jag hatar verkligen mitt liv. Kan ingen förstå det??
Ge mig åtminstone ett gymkort så jag kan träna mig till döds.

Godnatt.

Ångest

Ångest och ångest. Fan.

Konsten att se skev ut


Living the dream

Hej mina sötnosar!

Har tagit en paus från helvetet hos mamma och flyttat över till pappa, kanske ska vara här i ett par dagar och över midsommar.
Jag hoppas verkligen på bra väder! Då tänkte jag gå upp tidigt imorgon, ta en power walk med pudeln och sedan ta ett dopp i poolen o äta frukost ;) Like a dream!
På tisdag kommer min "plastsyrra" så ska jag fixa hennes hår "ungefär" som den här bruttan:
Spännande va?? Jag är nervös om något! Men jag hoppas det ska bli bra :)
Nu tänkte jag fixa naglarna lite enkelt och kolla på film, försöka sova i tid så jag orkar upp.

Tänkte försöka fixa en ny header och fixa blogg designen lite eftersom jag kan ps lite bättre nu och jag har lite idéer som börjar ploppa upp :) men vi får se, behöver lite bättre bilder först!

Alltid jag

Jag ska alltid vara så jävla negativ. Alla är typ överlyckliga över att fått sommarlov medans jag är skit deprimerad och fylld med ångest.

Jag har bara ett år kvar. Ett jävla år kvar i frisörlinjen och jag känner mig inte färdig utbildad på långa vägar. Vad fan gör jag? Om ett år kommer jag stå där, färdig examerad och arbetslös. Vart fan ska jag ta vägen? Vad fan ska jag göra? Ska jag börja söka jobb då? Som frisör?
Allt går för fort för att jag ska hinna med..
Sen vill jag ju gå en massa makeup kurser också för att bli det jag egentligen vill.. Men det kostar 60.000.
När ska jag göra det? Hur ska jag ha råd med det?
Får väl börja sälja mig själv eller nåt..

Nu ska jag försöka gå ut o power walk-a med Katla.
Vill ha halsfluss så jag kan få lite hjälp på traven med att gå ner i vikt så man blir av med största ångesten.
Till studenten så ska jag bli smal och fin.



yolo


Dagens makeup

tog bilderna i slutet av dagen så lösögonfransarna hade börjar lossna

Lite av dagens fotande

Var hos morfar idag och det vart ju sån fantastisk eftermiddagssol så passade på att ta lite härliga bilder med min eos 550D!

I know, måste ändra blogg designen..

800 graader du kan lita på mig...

Sitter här i bh o shorts, dricker smoothie och älskar livet.
Schäfern ligger under mitt skrivbord inklämd och kramar mitt ben pgr av grannens jävla hor borrande. Han har borrat i fucking flera veckor nu varje dag, vad fan pysslar han med???? Snart går jag upp för o fråga vad det är för jävla konstprojekt han håller på med och att det skrämmer skiten ur min stackars hund. Kanske bestämma nå slags borrschema?
Like come on, den är 10:40... Get a life..

Men men fuck it, idag fyller morfar 70år så vi ska dit o fixa o fira honom :)

ska ba försöka fixa mig i detta jävla helvete. Inte så enkelt direkt..

Den osminkade obehagligheten

Fått det bekräftat.
Jag ser ut som voldemort utan smink.

Bitterfittan

Idag så känner jag mig som en riktig jävla bitterfitta.
Hatar allt och alla och blir ledsen för att mamma inte visade någon speciell lycka över att jag var duktig och putsade balkong fönsterna som var så smutsiga och äckliga.
Blir så less på alllas bögiga status uppdateringar över hur fancy dom har det. Spyr på dem allihopa.

Vill bli frisk så jag kan börja gå igen och motionera. Vill att syrran flyttar härifrån så jag slipper suktas av hennes fläskerier med chips och cola blir ju fan förbannad. Nu är det på allvar. Jag måste bli snygg till studenten!
Fan fläsket bara hänger på mig.. As charmigt..
Men nu ska jag sova! Hoppas jag blir frisk nu.

Puss på er och tack för att ni står ut med mig!



God morgon och god natt

Vill typ lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet. Har skit tråkigt och är så jävla otaggad pgr av en viss person som förstörde min morgon något. Så nu tänker jag sitta o va sur!

Jag är faktiskt skit irriterad. Fan.Jävla kjsåäowhejrå.-..............................................
SKÖNT. Tror jag ska flytta till morfar eller något. Pappa kanske.. Chilla vid poolen varje dag med pudeln så jag slipper det här. Den här trånga lägenheten och alla människor.

Hur som helst så ska jag städa mitt rum nu för det ser förjävligt ut och jag hatar det så får vi se vad som händer.
Här tänker jag då verkligen inte vara kvar länge till.

Dagens wtf

Idag så skulle jag o mamma tjocka oss och köpa mat med oss hem.
Kör drive-inen vid donken, betalar och åker fram till sista luckan där man får maten.
Så står han som jobbar i drive-in'en och ska packa ihop våra saker då en skitsur kille kommer in, börjar skälla på han som jobbar om att "våra grejer var kladdiga, hela jag är kladdig och min flickvän!!" så ser det ut som att han ska gå men vänder sig om skriker "MEN VAD FAN ÄR ERT PROBLEM??" och slänger milkshaken som han har i handen mot drive-in "båset" så det fan for milkshake överallt och ut på vår bil, i vår bil, på min mamma hahaha!
Snacka om att vi blev chockade.



Partypinglan

Hej mina älsklingar, förlåt för seg uppdatering men festade galet i fredags + är förkyld så jag har inte hunnit eller pallat uppdaterat men nu så!
Ja i fredags dåra så var vi ute med klassen, ja hur gick det till för jag har ju inte fyllt 18 än men ba råkade hitta ett jätte fint pass som passade as bra ;)
Så i fredags var jag 24år! As najs!

Jag var lite här och där i fredags.

Josefinas, treat, woken och tillsist så träffade jag syrrans kille o hans kompis så drog vi till medusa, en rockbar i gamla stan och festade tills syrrans kille vart utkastad (hehe).. Så jag fick försöka konka hem honom två mitt i natten. As kul. As jobbigt. Men men, det gick tillslut!
Helt okej första ute kväll ändå :) och mina fötter mår inte bra asså!
Ser ut som att jag typ gått runt med fotbojor i ett år.. Skit snyggt!

Så igår var det bara att ta det lugnt. Ligga i soffan och lagade jäte god mat - potatisgratäng och fläskfilé

kollade på film och mös.
Idag har jag hjälpt mamma att plantera - ÄNTLIGEN KÖPT MINA VITA JORDGUBBAR! Men den plantan får stå hos morfar och så snodde jag med mig hem två stycken stora smultron plantor från honom istället ;) De växer ju som ogräs!

Förengångs skull så var jag fan nöjd med helgen!
Men det känns verkligen jätte konstigt. Det här är mitt sista sommarlov - OMG vad ska jag göra sen?? Hitta jobb?? BLÄ!
Har dock kommit igån med körkorts skiten nu, mamma verkar ha taggat till sig så nu ska allt skrivas på och betalas så är jag snart ute på gatorna jag med o kör :D

Dagens makeup

Idag ska man ju ha lite avslutningsfest med de i klassen så tänkte piffa till lite med en snygg ögonskuggs make ;)
Tog ca en timme att göra :$
Minus: ögonfrans limmet ser skabbigt ut och mina ögonbryn är skeva. Men det blir så när mina ögonbryn naturligt är snea och helt olika.

Nail art by pennsi - water marble

Köpte nya lack härom dagen så tänkte testa mitt ena nya som jag är så lycklig över att ha hittat!
Depens har släppt nya "holographic" lack som är as balla!
Det är svårt att få effekten på bild eftersom den skiftar i rörelse
Så ser det ut!
Så gjorde en halv misslyckad nailart - water marble på det

Ja det där vart ju fint..

I bilxten kanske det ser coolt ut..

Annars irl så är det jätte mörkt :( Inte nöjd. Vill bleka upp skiten o färga om..

Im a free bitch

Då var naglarna färdigmålade och färgen har börjat torka - DAGS ATT SKÖLJA UR!
Jag är så ivrig..

Time is passing by

Nu ska jag färga håret YOLO
skit taggad
det blir lite secret för jag har en ny ingrediens i den här gången så det ska bli spännande att se hur resultatet blir ;)

Fuck. Fuck. Fuck.

Tänkte blogga massor idag, lägga upp massa bilder o skit som jag köpt. Tänkte göra wather marble.
Men det blir nog inget. Kanske imorgon beroende på vad som händer under kvällen.
Jag var så jävla glad kände jag. Men direkt bakslag.

Min bästa vän mår inte så bra fysiskt även fast hon är pigg i sig.
Hennes kropp börjar ge upp nu efter 11 starka år. Hon är bäst och förtjänar att få leva i 100år till även fast hon kan va så jävla knäpp. Jag älskar henne, hon är en stor del av mig. 11år av mig och har alltid funnits där.
Vad fan gör jag utan henne?
Efter en dags lek så märkte vi att det var ovanligt blött på golvet, fan vad de dräller när hundarna dricker! Tills vi märkte att det kom från Stella. Stora pölar med kiss där hon hade legat och droppar där hon hade gått.
Vi väntar med o ringa någon veterinär till imorgon, vi får se vad som händer under natten.
Har min tröst Katla som får sova bredvid mig i sängen (idag igen). Kommer sova riktigt dåligt i natt.
Kram på er.

The moth diaries

Jag såg en sån jävla awesome film nyss,
Det går inte att beskriva eller jämföra, den va så himla.. Mystisk?
Man förstod inte riktigt men ändå så vart det så jäkla spännande!
De va så himla vackra också..

Lily Cole som spelar den mystiska bruden Ernessa är ju topp modell irl och har vart med o reklamer för massa olika märken typ Chanel. Hon är känd för sitt "doll" face och det kan jag fan förstå!
KOLLA BARA PÅ HENNE!!
Kan ni tänka er att hon är 24år? Hon ser ut att va 13!

So mf angry.

Något som VERKLIGEN gör mig pissed är sånna här äckliga mänskliga underhållnings aktiviteter.
Hur fan kan man vara så jävla korkad som person och sätta sånna vackra hundar i en sån situation att de måste slåss för att överleva? Det är helt jävla sjukt.

Den här bilden såg jag idag, ett gäng med asiater som sitter och har det trevligt och sitter o kollar på medans två hundar slåss. Hur kan man njuta av det? Dessutom, Heineken sponsrar! Vad fint!
Jag har läst lite om det på nätet och självklart så nekar heineken och säger att det är photoshopat.
Jag tycker det ser ritkigt äkta ut, för att vara på den säkra sidan tänker jag aldrig i hela mitt liv köpa en heineken för jag är grovt emot hundslagsmål och vad de får folk att tro om "kamphundar".

Det är skillnad på en kamphund och en tränad kamphund, men det verkar inte mänskligheten förstå.
Jävla mänsklighet, kan vi inte bara få utrotas nu och bli något bättre? Typ ogräs?

Duktiga jag

Är jätte stolt över mig själv idag.
VG- i svenska (ska dock ha det nästa termin också)
G i Samhäll
Sen var jag ute i en halvtimme och power walk-a med Katlis. Vart alldeles slut och svettig!
Ikväll ska vi sen ut på en vanlig promenad också ;)
Känns så jävla bra gjort av mig!

After weekend

Min helg har vart lugn (ovanligt fast nej).
I fredags hände ingenting. Shoppade lite, åt och gick och la mig.
I lördags hände ingenting. Var hos morfar och hade skit tråkigt.
Idag har det inte hänt nånting. Gått runt hemma och hatat livet.

Imorgon är det skola, sen är jag ledig fram tills torsdag och sen på fredag går jag på sommarlov. Weii..
Fast ganska skönt, förhoppningsvis kommer det gå jävligt fort och vet ni vad som händer då?

Jag fyller 18!
Studenten!
Förhoppningar om ett bättre liv!



Svart eller rött hår?


Börjar tröttna på det röda.. Blir ju förfan aldrig nöjd!

Du är duktig Pernilla

Alltså.. Varför blir man gråtfärdig när en lärare säger att man är duktig i skolan eller när en lärare säger "Jag har hört att du är jätte duktig".. Eller ni kanske inte blir det men jag blir alltid det när jag får beröm för något jag brinner för men samtidigt känner mig så osäker och dålig i.
Skit jobbigt men jag kan inte rå för det! Jag blir så glad haha det värmer verkligen..

Fick höra det idag av min svenska lärare när vi pratade lite om frisör och sånt. Det känns så jävla bra!