Nosebleed

Chocken som uppstod klockan 5 imorse när jag bara skulle nattkissa lite.. Kliade lite i näsan, inge direkt kraftigt kli utan ba lite pill.. Så ba kände jag hur det börja rinna and I was like, wtf?!
 
Näsblod??

Jag har haft typ näsblod två gånger i mitt liv.. Visste typ inte vad jag skulle göra haha, det fan ba forsa non stop så fick panik där samtidigt som jag va så jävla trött o helt borta, försökte tvätta bort skiten? Haha blev bara ännu värre.. Fick tag på papper som jag stoppa upp o gick o la mig igen.
 
Mamma frågade mig nu när jag kom hem från praktiken vad fan jag höll på med imorse, hon sa att det var blod överallt i badrummet på väggarna och trodde att jag hade fått mens ♥ "men jag såg inga blodiga trosor".. Hon måste väl trott att jag skärt mig eller nånting haha stackarn..
 
Förövrigt har dagen vart helt okej, äntligen fått min älskade snö ♥
Hatar slask deppvädret, det här är såå mmycket bättre! Imorgon är jag ledig så då ska jag åka ut till Herman, tänkte åka ut tidigt o se om jag kan fota lite :D
Sen ska jag jobba hela helgen ;) softish cashflow i Jannuari sen, dags o boka tatueringstiid!
 
 

Tejphår

Ni kanske undrar vart jag fick det där långa håret ifrån?
Som jag skrev tidigare i bloggen så skulle jag vara tejphårsmodell i skolan - gratis - sålänge jag lämnar tillbaka håret.
Vanligaste nuförtiden så använder man ju keratinfästen istället för detta, tejp.
Jag skulle aldrig göra keratinfästen på mitt hår, spelar ingen roll hur friskt det än är för det sliter något så fruktansvärt på håret. Däremot tejphår sliter inte alls lika mycket och går att ta bort när man vill.
Det är som träns fast med klister på som du sätter tejpsidan mot tejpsidan på varje sida på en tunn passé.
Det går mycket fortare och det ser mycket bättre ut. Det känns dessutom mycket bättre och om man skulle sätta ett fäste fel som ligger o trycker mot hårbotten så är det bara att använda sig utav en slags remover som lukrar upp tejpen, sen kan du ta samma slinga igen - sätta fast ny tejp och sätta i håret igen.
 
Det finns bara en nackdel med tejphår - det är lite dyrare :D
 

oj..

 
Ser numera ut som nån jävla Maria Montazami bakifrån

Typiskt

 
Livet flöt ganska bra på där ett tag, har ju jobbat nu onsdag-torsdag och får jättemycket beröm.
Får höra av alla att jag är jätte duktig för att vara nyanställd och att jag verkligen borde ta emot berömmet som jag får.
När jag kom hem igår hade jag jätte ont i halsen, tog mig en titt och önskade att det jag såg skulle försvinna över natten.
Dagen efter - jobbet ringde och sa att de behövde mig i helgen men jag mådde verkligen inte bra och att jag tror jag fått halsfluss. Tog mig en titt igen och ja.. Fan en vit rand på höger sida där halsmandeln inte ens exicterar längre, det är bara ett hål in i i halsväggen på mig. Snacka om sönderärrad..
 
Så idag var det att va hemma, från gymnasiemässan o hela kittet. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag åtminstone kan jobba men vi får se :( är sjukt besviken på mitt imunförsvar.. Men vad fan gör man?
 
 
Nu ska jag sova och hoppas på en bättre morgondag! Puss på er.
 

Ja och nej

 
 
Är inte på så bra humör just nu, är irriterad på mig själv som inte sket i mensen den här månaden så jag slapp stå o må dåligt när jag jobbar.. Så jag är måttligt glad just nu, känner hur värken bara ökar o ökar, magen är svullen som en ko..
Ligger hemma i sängen just nu, vi hade bara en liten genomgång om gesällprovet med frisörföretagarna i vår skolas aula tillsammans med massa andra frisörklasser från andra skolor. Sen fick vi gå o jobba med projektarbetet men hinner ju fan inte göra något på ett par timmar så vi tog ledigt istället. Ångest. Men det fixar sig nog.. 
 
Så nu ska jag bara vila, äta lite och proppa i mig ipren innan det bärs av till heron city. Är ändå rätt taggad på o få köra igång!
 

Jeffrey campbell <3

 
Är ett huuuuge fan av Jeffrey Campbell och hans skogörande. Jag ÄLSKAR ALLA (nästan) hans skor som han gör för de är så sjukt extrema och verkligen speciella.
Jag själv då har inte ett par pgr av pengabrist men nu när jag börja söka runt lite så.. Börjar det suga i skotarmen
 
Hittade dessa finingar som jag bara måste beställa, dyra var de fan inte heller! Tänkte ha dem till studenten :D
 

I'm so happy I could die

Var hos sf idag, gick igenom säkerhet, fick våra uniformer och skrev lite papper :)
Har dessutom fått mitt schema nu som verkar väldigt lovande!
Kommer ha råd att göra klart hela min tatuering och ha råd med halva kostnaden på min canadagoose jacka jag vill ha!!
 
Räknade ut lite pået ungefär vad jag skulle tjäna under dessa timmar och kom upp i en riktigt härlig summa då jag inte behöver skatta.. :$
Har de behov av personal efter jul då många slutar (de har 74 anställda på sf bio i heron city) och man har skött sig bra så kommer man få jobba kvar om man vill.

Jag är riktigt glad just nu ♥
 
Enda problemet jag kommer att ha är stallet men det löser sig, är någon helg jag inte riktigt vet hur jag ska lösa det men det blir nog bra på något sätt, annars så vet jag att Hermans ägare kommer att förstå.


Jag är bäst

 
Tänkte bara berätta att..........
 
 
 
Jag trodde verkligen inte att jag skulle få det men jag har min frisörlärare, älskade Christine, att tacka!
Jag skickade henne som referens och så ringde han mig igår från sf (fredag), snackade lite, ställde lite frågor och avslutade med "Hur går du i skolan nästa vecka? Vi har våra introduktionsdagar då så jag vill att du kommer hit så du kan få din uniform o skriva på lite papper"
I was like............. OMFG!
Världens bästa förstajobb! :D alltså jag kan inte bli gladare!!!


Inga ord.

 
Inget att blogga om. Är tom för tillfället. Vill blogga men vet inte vad jag ska blogga om. Jag vet att ni vill ha smink & nagelvideos men jag har ingen ork o tiden räcker inte till för tillfället.
Höstdepressionen har tagit över mig.

 
Förlåt.

Blogg äckel

 
Har försökt nu hela kvällen med o försöka fixa över presentations & kontakt boxen till andra sidan av inläggsskiten men det går verkligen inte :) Så ursäkta om bloggen sett något helkonstig ut under kvällen!
 
Ja vad har hänt idag?
Skola - klippte skägg och påbörjade en herrklippning på docka men sen var jag tvungen o springa iväg till min jobbintervju på kungsgatan och ja.. Jag tror det gick bra? Man vet ju fan aldrig! Men någonstans så har jag en aning att.. Det blir nog jag den här gången.

SÅ haha har kollat efter lite inspiration till min tatuering nu, allt är ju inte helt klart men jag tror jag börjar komma någon vart! Sen ska ju självklart min svinduktiga tatuerare få fantisera fram en slutbild.. ÅH DET KOMMER BLI SÅ BRA!!


Untz untz

 
Intervjuerna rullar in som det ska nu?
 
Var ju på arbetsintervju hos sf idag och påvägen dit så ringde mcdonalds från kungsgatan 4 och ville att jag skulle komma på intervju! Desperat som jag är och tackade ja.. 
 
Intervjuen hos sf var lite speciell, två timmar lång så man var helt slut efteråt!
De testade verkligen en och skulle göra massa övningar o låtsas presentera en film. Minns inte ens hälften av vad jag har sagt och nä det känns inte bra haha! Men skulle skicka referenskontaker så vi får väl se.. Jag har gjort det iaf och imorgon har jag en till vilket känns bra då jag tror att jag har en stor chans o få det jobbet. Men vi får se!

Vill bara ha jobb nu så jag kan tatuera mig ♥

Gör om bloggfanskapet - IGEN

 
Eftersom jag har INGEN aning om hur jag ska kunna fixa menyproblemet under inläggsidan så gör jag om bloggen helt och hållet igen... Sorry guy's, hoppas verkligen att menyn skärper sig nu!
 
 

Headern...

 
Slängde ihop en ny header igår, är inte riktigt nöjd men den duger för tillfället!
Ska fixa om lite mer här på bloggen sen också så det blir lite lättare o snyggare ;)
Men visst är den ganska okej ändå? För en person som aldrig gått någon webbdesign kurs eller liknande.. Helt självlärd!
Creds till mig!

Mardrömmar

 
Har börjat drömma mardrömmar igen. Senaste drömde jag att min pappa jagade mig igenom hela drömmen och försökte döda mig, har drömt en liknande dröm tidigare.
Var så otroligt rädd och försökte gömma mig överallt o springa ifrån honom men det gick inte. Han var alltid efter mig. Har nog aldrig vart så rädd.
Obehagligaste drömmen någonsin.. Men på ett sätt.. Det går inte riktigt att beskriva men jag känner igen den rädslan, samma rädsla som jag känner i verkligheten Jag klarar inte ens av att prata med min pappa längre för jag tycker det är så obehagligt och så jävla jobbigt. Är så rädd för att säga fel och att han ska bli arg på mig.
Det jobbigaste är att ingen förstår, jag själv förstår inte varför jag känner så och det är verkligen jätte jobbigt. Jag önska verkligen att jag hade en bättre relation med min pappa men det funkar inte och den kommer nog aldrig bli bra igen. Jag känner mig inte trygg i hans närhet längre.
 
 
Tillfällen som dessa önska jag att jag hade någon att prata med, som inte avvisade mig och kallade mig löjlig.
Så jag skriver det här i stället, i min kära blogg.
 
Så jävla skönt att få gråta ut, saknar min bästa vän så jävla mycket.
Vill bara få ha henne liggandes i sin bädd bredvid min säng just nu.

Glad & deprimerad

Glad för att ha fått en arbetjsintervju på måndag hos sf bio. Det skulle betyda jättemycket för om jag fick det här jobbet och jag skulle jobba som en idiot då det är en sjukt bra lön och verkar vara ett asroligt jobb.
Har tänkt lite.. Får jag kommer kommer jag kunna göra klar min halva sleeve i februari och det skulle göra mig så jävla lycklig.
 
Deprimerad för att jag känner mig sjukt ensam just nu, det handlar inte om vänner längre. Nu vet jag äntligen vart jag har dem, men har insett nu att alla är fan kära och har förhållande. Vad hände med min prins?
Jag antar att man inte ska önska för mycket.. Kanske inte är menat att jag ska ha någon, var ju trots allt 4år sen jag va kär nu.
 
Starkast ensam eller hur?
 
 

Fat ass blondie

 
Like I care? Enjoy 
 

fuck the world

 
Ser förjävlig ut but I dont care, Im a honey badger!

Teen idle

 
Det här veckan kommer bli ganska soft ändå! Har projektvecka så man får göra lite som man vill :)
 
Imorgon kommer mina gruppmedlemmar hit till mig runt 12 och så ska vi sminka varandra, fixa hår och sen gå ut o fota till våran portfolie som vi håller på och gör
 
Onsdag - Samma sak fast kanske inte hemme hos mig, inte bestämt ännu :D
 
Torsdag - Praktik mellan 8-16
 
Fredag - Först natuvetenskap och sen ska vi med klassen till hälsomässan! Det ska faktiskt bli riktigt skoj och hoppas man får några bra tips och inspiration ;) dags o börja banta lite nu kanske? Alla är ju så kinkiga!
 
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra i helgen :D, på fredag och söndag blir det ju stallet sen kanske jag skulle ut igen på lördag men inget bestämt ännu.
Verkar bli en bra vecka! Eller vad säger ni?
 
Nu ska jag dock gå och lägga mig, blir inte roligare än så idag ♥

Hörde att

 
Hörde att npn hade kommenterat min kompis blogg att jag är fet och äcklig..
 
TYCKER DET ÄR SÅ FUCKING HILARIOUS!
Ärligt talat.. Ingen sådant kan krossa mig längre. Tyvärr :( kunde inte bry mig mer för jag har ju fan ett underbart ansikte och lite fett kan man ju alltid banta bort, det kunde ju verkligen vart värre!
 
Så bitches, sluta försök. Ni misslyckas bara ♥
 
 

snygg sjuk

 
Har kommit fram till att jag är ganska sexig som zombiefierad/sjuk looking
 
HAHAHA


Min palett

 
Ni vet min 120 ögonskuggspalett som jag beställde via ebay från hongkong?
Jag har inte hunnit testa den ännu MEN det har min kompis Sofia gjort och kolla...
 
Så fint och färgstarkt! PERFEKT!

Vimmelbilder

 
Alltså, varför kan man aldrig se bra ut på vimmelbilderna? Ser ut som.. Ah jag vettefan! Bjuder på dom anyway
 
@slakthuset i torsdags
en liten bild @nattklubb viktoria i fredags.. SOM TUR VA
 
Är ultimata partypinglan nu.. Ryggvärken har talat <3

Vild & galen

 
Gårdagen var helt sjuk, oh god.. Berättar mer sen, nu ska jag kolla på rock of ages o vara fet ♥

Ses i dimman älsklingar


Godnatt

 
Puss på er mina fina
Här får ni en fin gif
 

Provsminkning

 
Provsminkade mig idag inför halloween och ja jag tyckte det vart helt okej ändå, lite knepigt o få det jämt men tror det ska gå ändå!
Så detta + blod och en cool outfit, vad tycker ni?
 

Vad är det?

 
 
Trotts att ha kommit enda från Hongkong så verkar den ha klarat sig ganska bra! Bara två stycken som blivit lite krossade men det kunde vart värre!
De verkar vara sjukt bra också för sina 71:- !