Ett tips,

 
Imorgon vill jag göra något roligt, så kan alla bara sluta dissa mig nu? :) Tack!
 
p
 

Allt går ut för mig

Jag var faktiskt lycklig då, men bara i två dagar.. Kunde det inte få vara längre? Det kändes så jävla bra men llt bara togs ifrån mig. Nu känns allt totalt jävla kasst och jag vill inget hellre än bara få ligga hemma och sova. Jag orkar inte fixa mig, jag orkar inte skriva på bloggen, jag orkar inte leva. Jag känner bara så jävla tom och insidan bara värker. Allt börjar bli för seriöst för att jag ska orka ta mig igenom det. Jag orkar inte må dåligt längre men det bara blir så. Jag vill vara glad, jag vill vara en glädjespridare men hur ska det gå om världen inte hjälper till? Jag vet att jag måste ta tag i mig själv men jag är så trött. Mänskligheten suger livslusten ur mig.
 

Hej mina sötnosar!

 
Sitter just nu i min säng och sminkar mig eftersom det är måndag och de e fest! Standard ni vet.
Nej men ska på studentskiva faktiskt så försöker vara lite kreativ då temat är candy land!
Med en röd/vit randiga ögonlock och knallrosa markerad globlinje och katy perry eyelashesena så ser jag ganska söt ut! Jag passa verkligen i konstiga knallfärger.
Nu ska löshåret i och så är jag färdig! woop woop

En dålig bloggare.

 
Jag är extremt dålig på att blogga just nu men det har vart så jäklans mycket!
Tatueringen mår bra, läker på för fullt men har börjat släppa sårskinnet nu så det ser inte speciellt snyggt ut.
Imorgon ska jag förbi och visa upp den i studion igen och även boka en ny tid till augusti/september så jag kan påbörja nästa :) Kommer snart ha en sleeve så som jag håller på haha! hihihihi
 
Annars är det väl inte så mycket mer? Jag praktiserar, jobbar, söker nya jobb och vilar. Ja, det är det som mitt liv går ut på just nu. Jag gör fan saker hela tiden, dock inget socialt :( men men.. kärleken kommer väl snart? Not
 

Min älskling är klar <3

Är den inte perfekt?

Mina älsklingar <3

 

Tattisen <3

Läkt och fiiiin! På onsdag ska den färgläggas :)
 
 
  (och nej, jag tänkte verkligen inte på att tröjan hade åkt upp... FNISS HATERS GONNA HATE!)
 
 

Låt mig får försvinna

 
Tack för att du fucka up mig. Nu kommer jag inte vilja träffa någon på ytterligare 50år. Fan. Fan. Fan.
Ta mig till himlen.

It's all because of you

 
På onsdag ska jag kötta armen igen, ska färglägga denna så den blir super fräsig och fin. Alla kommer bli så jävla avundsjuka, hata mig och reta mig för att jag är fet som vanligt. Vad ska man göra? Haters gonna hate. Fan vad det är skönt att jag inte bryr mig.
 
Kommer nog inte kunna tatuera mig igen försen efter sommarn vilket känns jobbigt då jag vet precis vad jag vill ha. Mormor och Stella ska få sina platser, det kommer bli så fint! Sen kommer det bli idé torka ;) haha

Magkatarr

 
Känns som att jag bara blir straffad så fort jag äntligen känner mig något glad..
 
Jag gick och la mig ungefär vid 00.30, inge konstigt alls? Mådde bra, inga problem.. Jag minns att jag vaknar till, det är nånting men jag vet inte vad då jag bara får för mig att jag ska gå på toa.
Jag minns att jag sätter mig ner, då kommer smärtan och jag vaknar till shit VAD ONT DET GÖR! Det känns som att ryggen håller på och går av eller nånting, det gör bara grymt jävla ont. Väcker mamma som håller mig sällskap, hon måste nog ha blivit ganska orolig haha.. Klockan var 03.00 på natten och smärtan höll mig vaken, jag kunde inte ligga ner heller utan bara vred och vände mig som en idiot tills jag bara kände att nej jag ORKAR INTE! Så försökte jag förklara mer för mamma vart jag hade ont och hon föreslog o ta ett magkatarrs piller.. Bästa i hela mitt liv, smärtan gick över och jag kunde somna om efter ca 2 timmars krampande i sängen.
 
Så idag har jag fått stannat hemma och vila, sjukanmält mig från både skola och jobb.
Så nu blir det ingen alkohol, ingen god mat (får bara äta kokt okryddad mat) och inte stressa.. Kul liv. Hungrig konstant är man också! Älskar livet.
 

Söt haha..

 
Rotade igenom gamla bilder igår för att hitta ett foto till student inbjudningarna, hittade den här och började asgarva! Asså vilken jävla mössa?
Söt var jag! Som tur va.. Haha ett retro foto från 1995, är väl ett halvår?