Kropp

 
Har blivit besatt av Holly Hagan.
Såg henne idag på MTV (geordie shore) och fyfan vilken snygg brud och vilken grym kropp! Får mig genast att vilja bli rödhårig igen och trycka in silikon i tuttarna (vilket jag iof vill ändå hehe)..
Jag förstår inte hur man som människa kan vilja utmärgla mig så mycket så man ser såhär äckligt sjuk ut
När man kan se ut såhär.
Jag tycker verkligen att hon har en heeelt fantastisk kropp och jag är jätte avis. Jag önska verkligen att jag såg ut som henne alltså KOLLA! Vilken brud. Mums.

Shoppat!

 
Idag har jag handlat för ca 300:- och bara heminredning.
Mio reade ut asfina grejer så what to do?
 
 
Stora ljuset 39:-  -  Det lilla ljuset 29:-  -  Ljus hållaren - 45:-
 
SEN det stora fyndet!!
Den här skönheten, 125:- har kostat 499:-

Nöjd tjej!

Beställde även hem piercingar igår från crazy factory, längtar tills de hamnar i brevlådan!!
 

Oskarp fet subba

Jag har köpt ett stativ.. En Digipod ybersak för 799:-. Värt.
 
Så nu blir det ego bilder!

Död.

 
Det händer ingenting, ger upp snart. Kollade på Lola Versus igår, vart skitdeppad. Fml.
 
 
Ligger och kollar på min lönespec för december, alltså den lönen som kommer nu på fredag och de har dragit fittskatten även fast de inte skulle det. Skickade in angående skattejämkningen men så drar dem det ändå. Suck.
Annars är  min lön ganska najs ändå, räcker till hela tatueringen och såå lite över. Yäy me..
Spela re6 och dö lite nu. Puss älskar er.

Livet

 
Mycket som pågår i mitt huvud just nu är mest om livet, utlandsresor och önskan om ett par silikonbröst.
Det känns nästan obehagligt att tiden går så fort och alla bara pratar om att flytta hemifrån och jobb jobb jobb! Det ger mig en sån sjuk ångest att jag bara vill sätta mig ner och gråta. Det är en sån konstig känsla, på ett sätt bra men på samma gång så läskigt. Jag vill inte flytta hemifrån, jag känner mig inte vuxen.. Känns som att jag fortfarande är 13år och har inget att oroa mig över, det är långt kvar! Men allt kom på en och samma gång, gav mig en härlig örfil i ansiktet. Det är jobbigt, jag är 18 år och tror att jag aldrig kommer hitta en kille som jag kan bilda familj med, jag kommer aldrig att hitta ett jobb som jag trivs med. Hur ska jag kunna leva det liv jag alltid har drömt om, att nångång kunna bosätta mig på en stor hästgård med en massa djur, leva lyx och inte behöva oroa mig om nånting.
Så som det ser ut just nu vill jag bara "göra en" Maria Montazami. Åka ner till USA med 3000:- i fickan och hoppas på det bästa..

Men det är mig vi pratar om.. Det skulle aldrig gå, jag är Sveriges looser.
 

Inget liv

 
Har lyckats bli grymt jävla förkyld!
Som igår efter släkt middagen fick jag skynda mig in i duschen och skålla mig varm. Mina fötter var alldeles kritvita och blodådror jag fan aldrig sett förut syntes. Det var hemskt! Men jag slängde på mig min onepiece och la mig i sängen och började kolla på sinister - kom bara halvvägs då strömmen i hela Östberga försvann igen :)
Tror ni jag vart rädd eller? Mitt i en spännande ögonblick och allt bara släcktes ner. Hade det inte vart för att mamma var hemma så hade jag fan flippat ur! Haha så feg är jag :D
 
Så idag har jag bara tagit det lugnt, legat i sängen och spelat resident evil 6 
 
Redan beroende och snart klar med första delen verkar det som :( RE6 är ju uppdelat i två precis som med 4an vad jag fattat det som, ändå så är upplägget lite små mer komplicerat än 4an o 5an! Jobbig vapenväska och tråkigt skills system. Men men, själva storyn är ju precis lika intressant som de innan! :)
 
Nu ska jag försöka sova, min näsa är helt igen täpt så blir nog dessvärre ingen bättre sömn inatt heller! Då blir det att stanna hemma från skolan, oj så tråkigt ;)
 
Puss på er.

Livet rullar

Jag tror jag är beroende av internet 
Tänkte skaffa visa kort nu när jag fått behålla jobbet och har lite bättre ekonomi :$ farligt..! Ni vet hur mycket jag älskar ebay. De har fan sjukt bra grejer alltså, typ vintage solglajjor för 50:- ? Untz untz nu kör vi. Freaky skor ska inskaffas också, vill bara att snön ska försvinna. Svårt o bära höga skor när det är halt o förjäkligt ;)


Kom nyss hem från jobbet faktiskt, ligger i sängen och lugnar ner mig för att kunna sova. Imorgon blir det släkt middag ♥
Nu ska jag kolla ebay en sväng o drömma lite.. PUSS


Pennsi poo

push it reel good
 
Blir så trött på mig själv.. Håller på o fan flippar ur snart då min onepiece inte kommit ännu!!! Glömde ju skriva in vilket nummer den skulle till så det vart värsta omständigt o posten tänkte skicka tillbaka den? :S Tur att min syster hjälpte mig o ringa annars hade det fan tagit 50år till!
 
Förövrigt så är det mycket ångest och tankar just nu, studenten närmar sig och jag vet inte hur jag ska göra.
Jag vill ärligt talat inte jobba som frisör, jag tycker verkligen inte att det är kul att klippa vilket heller egentligen inte var meningen från början! Jag har ju alltid velat jobba som stylist och nu har det gått över lite till att jag vill bli nagelteknolog.. Eller färgtekniker. Men klippa - NEJ - bara herrfrisyrer tycker jag är kul men.. Dam nej bara nej.
Jag har en liten idé.
Jag vill färga och hålla på med naglar (nagelförlängningar, design, manikyr osv osv..), sen vid sidan om ta emot jobb som stylist/makeupartist och kanske färga lite.
DET vore en dröm för mig.
Men hur fan ska det gå? Makeup artist och nagelteknolog utbildningarna ligger på 60.000.. Hej då livet!!
 
 
Här får ni en liten livspush
 

2012

 
Kanske ska skriva en sådan 2012 utvärdering precus som alla andra, men vad har jag att skriva egenltigen?
Det här året har vart precis lika kefft som alla andra, mera bråkigt? Och ensamt.
Det har haft sina två stora moments som jag aldrig kommer att glömma
 
Då jag fick en ny liten person i mitt liv...
 
Samtidigt som en väldigt viktig försvann..
 
Jag vet inte vad jag ska skriva.. Nej det har inte vart ett bra år, mycket har med Stellas bortgång att göra fan mina bästa vän. Det är så jäkla tomt hon har ändå funnits där hos mig i nästan 12 år. Hon var min trygghet och mycket försvann med henne..
Mycke tårar har det vart detta år men ändå har jag lärt mig jäääätte mycket och jag blir bara starkare och starkare vilket oroar mig lite..
 
Jag hoppas på ett lyckligt 2013, jag orkar inte vara ledsen mer nu
 
Studenten nu kör vi?

Nyår

Sug av mig?
Fittigt nyår, det firar vi med ett fittigt utseende. Hope u like it!
 
 
Nu ska jag sova, jobbar om typ 10 timmar.. FIESTA