Pennsi with the diamond tattoo

 
IDAG MÅR MAN!
Nämen jag mår fan bra idag även fast jag va ute igår + tatuerade mig. Är mest trött och seg, vaknade runt 12 av att grannen borra så de va underbart.
Duschade och tog bort plasten runt armen idag och kolla vad fin den är ♥
Jag är verkligen JÄTTE NÖJD, längtar tills jag har råd att fortsätta på den.
 
Igår va jag ute på vift! Först vart det nattklubben Amnesia, ville verkligen inte dit egentligen eftersom jag vet att det bara hänger miffon där men vart dit tvingad för att "checka läget" och fyfan det sög verkligen! Äckliga killar på dansgolvet som tog på en, greppade tag i en och juckade vilt mot en så fort man vände ryggen till!
Jag och en annan tjej i sällskapet fick nog och gick till Harry B james istället, hon fixade in oss gratis FÖRE ALLA I KÖN! Snacka om att folk såg sura ut haha! :D Kände mig så jävla VIP och det var mycket roligare där. Snygga killar överallt och fet jävla musik! Som det ska va ;) så ja, kvällen vart lyckad trots allt kaos!
 
Jag tror jag aldrig kommer att gå med på att gå ut till en sån nattklubb som Amnesia igen, det funkar verkligen inte för mig och jag mår verkligen dåligt. Det är tråkigt att man inte har fler kompisar som gillar såna ställen eller som trots att de inte gillar rockklubbar - följer med ändå.
 
Vill verkligen ut snart igen men det lär väl dröja.. Skaffa jobb Pernilla?

Tatueringsoskuld - TAGEN!

 
Nu är den äntligen gjord, min första tatuering! Vad tycks?
Det är ju bara en början, ska ju fylla hela armen men för o testa hur det kändes osv så började jag med o göra själva diamanten i den biten den ska hänga ihop med OSV det är svårt att förklara! Haha men det kommer bli bra :)
Vad tycker ni? Visst bllev den fin :D

Nu är hösten här

 
Kan man bli mer deprimerad eller? Det har regnat fan hela dagen, glömde dessutom mitt paraply så livet har verkligen vart på topp idag!
Hade brandövning första vi gjorde lixom, då vare ba o gå ut och ställa sig i pissregnet! Kunde inte ha tajmat skiten bättre.. 
Längtar inte så värst mycket till imorgon heller, praktiserar 11-20 så det ska bli fest! Skulle färga min handledares kompis som tydligen har jätte tjockt och långt hår, älska livet!
Snart helg iaf, då blir det festa och tatuera mig ♥
Jaa jag tjatar för det ser jag verkligen fram emot! Det ska bli så jävla fett, äntligen!
Sen på söndag blir det pyssla häst :D
Fan vad jag älskar helger, skolan är verkligen inte rolig nu alltså men det är väl som min lärare sa till mig på utvecklingssamtalet haha jag blir hösttrött. Same thing every year, skönt att någon märker det iaf..
 
Nu ska jag leta inspiration till vårt projektarbete vi pysslar med i skolan, ska göra en tidning då alla i vår grupp ska göra en frisyr, en nageldesign och en sminknig som vi sen ska visa och skriva om hur vi gjorde i tidningen.
Fiesta!
 
 

EYoh

 
Bara legat hemma idag, mått konstigt i huvudet och vart allmänt seg. Kollat på burlesque ♥
Srsly, där snackar vi snygga sminkningar! Blir jätteavis men det väcker idéer och man blir så jävla sminksugen.
Men men, snart så när jag får orken tillbaka måste jag börja fixa mig nu så jag kan börja känna mig snygg igen och vilja fota mig själv och fixa mig fint. Jag är verkligen jätteanti mig själv just nu, känner mig ful o fet (okej det gör jag alltid MEN mer än vanligt) och jag bara äter och äter även fast jag vet att jag inte borde och skäms. Väger väl snart över 80kg igen. Jag säger ba, JAG ORKAR INTE!
Nästa gång nån i min närhet som väger ca 50-60kg och klagar på att dom är feta kommer jag ge en örfil. Det är fan inte okej alltså kom tillbaka när vågen visar 80kg så ska vi se hur kul det blir. Ni lär ju typ skära handlederna av er.
 
I somras brydde jag mig iaf inte och kände mig så jävla fin, men nu... Jag vill ju inte ens gå till skolan för att jag skäms över hur jag ser ut. Fyfan vad fet jag är!
 

Lyckan i kras

 
Jaja, jag fick iaf vara lycklig i en dag!
Vill inte direkt berätta vad som har hänt, det är ganska.. Pinsamt? Jobbigt och äckligt. Så jag håller det hellst för mig själv för den här gången!
Jag blir så himla förbannad, jag va så himla glad där ett tag lixom men självklart så wips, borta!
Hoppas verkligen att allt blir bättre till nästa vecka..
 
Förutom det så rullar allt på som vanligt, 3dagar kvar sen är jag av med tatueringsoskulden ♥
 
Nu ska jag sova, är trött och vill bara att tiden ska gå fortare..
Puss på er!

Nail art - Water marble

 
Vill du fråga eller om något var oklart för dig så är det bara att skriva!
Lycka till!

Livet goes lite ljusare

 
Just nu känns allt så jävla underbart!
(okej inte 100%, det kunde ju ha vart lite bättre men det känns ovanligt underbart för att va jag!)
 
Idag så åkte jag och mamma ut till Tungelsta för att kolla stallet och en häst som jag till början ska hjälpa till och sköta om. Känna lite hur det kändes och sådär?
O just nu känns det verkligen skitbra! Jag skulle få göra så himla mycket - nästan vad jag ville sa hon haha!
Till en början hjälpa till och pyssla om honom, Herman då som han heter, skitfin 4åring!
Han har precis börjat bli bättre från att ha varit halt så han tar det ganska lugnt just nu så ska mest borsta och mysa :D
Sen i gentjänst få testa och rida - funkar det bra så var det lite allt möjligt jag skulle få göra.
Hjälpa henne o hoppa honom då det inte är hennes favorit - som jag älskar! Han är ju inte helt inriden eftersom han är så ung så det är mest övergångar och sånt basic som behövs tränas på men inga direkta krav, vill jag rida ut så får jag göra det!
Det känns jättespännande och det ska bli så kul! Fanns till och med möjligheten att få va med på kurser och tävlingar om det nu skulle va så! Det känns helt sjukt att jag har fått den här möjligheten, det känns så sjukt jävla bra och jag ser verkligen fram emot detta!
Är lixom glad bara jag har tillgång till nån häst jag kan åka till och pilla på utan att det blir nå problem eller tjafs 
Jag och Zoran på terrängträning@Ågesta 2011
Saknar dock min älsklingsprins Ägrim, han kommer alltid att finnas i mitt hjärta ♥
Ägrim & jag efter en clearround hoppning 2009
 
För övrigt så längtar jag tills på fredag, tatuerings dags + utgång med min favorittjej som fyller år!
Seriöst, nu får verkligen INGET gå snett.. Glaadast är jag!!
Nu sova! God natt på er, hoppas ni har det lika bra som jag :D

Fin frisyr?

 
Fick jättemycke beröm idag på min praktik för min frisyr som jag snabbt och enkelt bara satte upp.
Knut på huvudet + bandana - hon ena frisören på salongen vart helt ställd och tyckte jag va jätte fin i det, sa att det såg ut som jag hållt på i en timme med den!
Vart nästan lite rörd med tanke på att det tog mig knappt 5min att fixa till det..
Konstigt va, att det enkalste kan vara det snyggaste?
Eller vad tycker ni?
 

UGGLIS

 
Fick den här uuurgulliga ugglemuggen av min mamma, visst är den sööt? :D
Jag älskar verkligen ugglor och det är ju så himla inne nu också, helt sjukt!
 

Glad tjej!

 
Efter denna dag så är jag glad fastän dagen började helt jävla kaosigt!
 
Vi hade kunddag och jag fick självklart den otrevligaste kunden.
När jag stod o blanda färg kom en tjej i min klass fram till mig och berättade att min kund hade frågat henne om jag verkligen gick i trean.. Jag hade inte ens börjat göra något lixom.
Sen när hon skulle betala tyckte hon att det vart för dyrt, 300:- för en färgning och klippning alltså.. Kom igen.
Min handledare skulle ta över 2000:- för en färg och klippning. Det är så himla otacksamt.
 
Men sen vart det bättre, fick göra sidecut på den här urgulliga tjejen som en annan i min klass hade gjort rosa dipdye på men vågade inte raka henne så det gjorde jag! Hade hela ettan som stod o glodde på mig haha :D
 
Efter skolan mötte jag upp min mamma i gröndal för vi skulle till tatueringsstudion och prata lite om min tatuering jag vill göra, fick tid redan nästa fredag klockan 15.00! Snacka om taggad brud! Det kommer bli så bra :D men det kommer ta tid innan den är helt klar (vill ju egentligen täcka hela armen) men men jag är jätte glad!!
Hon var skitsöt också för jag berättade att jag hade skrivit på fb o frågat när hon var i studion och hon ba"Ja, det va du som va pernilla sockersöt va? Jag skriver det här i allmenackan så jag kommer ihåg!"
Ba hehehe :$ jah..
 
Sen på söndag ska jag dessutom till ett stall och kolla på en häst som jag kanske ska bli medryttare på, en skitfin polle som min gamla ridlärare har. Frågade helt random på fb om hon behövde hästhjälp och ja sedär! Ser verkligen fram emot det och att få komma igång igen! Hästar är ju verkligen bästa avslappningen!

Ingentinget

 
Känner en enorm saknad efter någon..
Känns som att alla håller på och är så jävla kära, jag pratar inte ens med någon eller är intresserad.
Kan livet bli mer tråkigare?
Fast ändå så känner jag att fan det är ingen idé, den kommer inte att tycka om mig ändå eller så tänker jag alltid de bara driver med mig, för vem skulle ärligt vilja va med mig?
Jag ser verkligen mig själv som ingen speciell, som ingen skulle tycka om eller ens vilja vara med.
Som varken kompis eller flickvän.
 



God natt!

 
Dags att sova!
Tråkig update men bjuder på en sån sjukt jävla myskobra låt som satt sig i hjärnan på mig.

De spelade ju även på popaganda men fan missade dem, visste inte att de va dem utan ba hörde hur varglätena ekade mellan husen vid eriksdalsbadet när jag satt o väntade på min kompis.
 
Så god natt på er ♥
 

Fixar och trixar med designen

Håller på en massa med designen just nu, har ju så jävla svårt för o bestämma mig för om jag gillar det eller inte men börjar bli ganska nöjd nu faktiskt, eller vad tycker ni? :D
Är typ bara headern kvar (fan svåraste) som jag ska försöka fixa men annars är jag nöjd!!

HIHI
 
Annars så nä, det har inte alls hänt något speciellt idag. Kul liv Pernilla.
 


har 500:- hos media markt så funderar starkt på o köpa stativ och sen ett vitt lakan och ha värsta foto sessionerna i mitt rum, det är så jävla stort så det skulle lätt gå!
MEN, önsketänk...


Usch

Ful kvalité, fula bilder, ful tjej.
Varsegoda.



 

Shoppat!

 
G-star jeans från JC - 1099:-, Långarmade tröjor från Gina Tricot - 149:-/st

Nya produkter!

 
Har fått lite nya produkter under veckans gång
Till vänster: (vann en säljartävling i skolan så fick välja två produkter ur vår hylla i skolan)
Från alternas BAMBOO serie, en hårinpackning & en olja med kendi olja som är jätte bra för håret.
Till höger: (fick av min handledare på praktiken, de har gjort om förpackningarna så fick ta de gamla)
Goldwells leave-in treatment för blont hår. Ett balsamspray som både vårdar och skyddar + innehåller värmeskydd.
GRATIS ÄR BÄST!

En god nyhet!

 
Hej mina kära läsare!
Förlåt något förjävligt mycket, men tog fan långledigt från bloggen och nu ska jag berätta varför.
JAG HAR BLIVIT MOSTER!
Visst låter det gammalt?
Förra onsdagen så födde min enda storasyster en liten pojk. Eftersom min mamma fick vara den som tog hand om henne (pgr av en svårare förlossning än förväntat) så fick jag bo hos min pappa sålänge och kom hem igen i söndags.
Som jag skrev tidigare så har jag INGENTING hos min pappa och vi var dessutom ute på landet hela helgen = inget internet så har inte kunnat bloggat helt enkelt.
Har vart jätte trött och oinspirerad till att blogga något sen min hemkomst men nu börjar jag få tillbaka feelingen, så nu så!
 
Har en ganska full helg framför mig kan man väl säga? Har lite som jag ska göra, bland annat gå ut på lördag!
Herregud hur fan kommer det gå.. Kommer skämma ut mig eller något :D
Men men, nog om detta. Hinner inte göra något värsting inlägg, blev ba en wall of text men imorgon.. Okej??
 
BRA!
Ses då, puss på er!!

Ahoj

Förlåt för dålig update, är hos min pappa förtillfället och är utan kamera så det blir inte så himla mycket gjort.
Är dessutom sjukt jävla trött och uppspelt. Längtar hem till Östberga för jag vantrivs verkligen här i Segeltorp..
Har knappt något rum o va i eller trivs i, hemma hos mamma är jag nästan ALLTID i mitt rum o hänger. Nu känner jag mig mest vilsen.
Men men, det får vara så för tillfället! Imorgon är det praktik vilket jag verkligen inte har lust med! Inte nu! Iof har jag inte lust med nånting just nu. Anti-leva.
 
Mer updates kommer det nog inte bli nu innan helgen eftersom jag ska med ut till landet dessutom!
Blö, hata mig gör det! Nej men jag får väl ta o sätta ihop nå roligt nästa vecka.. :(
 
 
 
 
 
 

Busig

 
Gick inte till skolan idag, fniss!
Nej men jag har faktiskt en orsak, väktes klockan fem imorse och kunde inte somna om efter det. Hade måånga tankar i mitt huvud och fick dessutom tillåtelse av min moder att stanna hemma. Så jag stängde av alarmet och låg länge o vred och vände mig. Vaknade 09:50, gick upp drack te och kollade på tv.
Men har även gjort bra saker! Diskat och städat i köket, damsugit och håller nu på o tvättar. Husmors pennsi?
Men nu har jag duschat, förutom o göra klart tvätten så ska jag nu ta det lugnt. Äta gott och kolla på film, man måste ju utnyttja den ensamma tiden man har hemma!
Jag berättar mer om vad som har hänt lite senare, ni kommer förstå varför! :)
Annars har jag inte så mycket mer o säga tills vidare. Hur mår ni?
 

Gjort om lite!

 
Som ni kanske märkt de senaste timmarna så har jag gjort om min blogg "lite".
Jag är enormt trött på min design och allt i kodmallarna var bara huller om buller!
Hade panik där ett tag också och började nästan gråta då inget gick som jag ville efter att ha bytt tema utan att ha orkat spara mitt gamla..
Men nu så! Det ser inte så mycket mer annorlundare ut men det kommer bli snyggt!(förhoppningsvis)..
Nu bara orkar jag inte fixa klart skiten, är piss hungrig och trött. Fortsätter en annan dag och ska även försöka fixa en ny header :D Yäy!
 
Puss på er mina små gullungar
 

PMS-måndag

 
Idag vill jag bara få skjuta någon i huvudet (helst mig själv).
Mensen är i fullgång vilket märks klart och tydligt på mitt bittra humör och den härliga uppsvällda mensvärksmagen.
Så idag har det vart en kämpig dag! Så just nu sitter jag instängd i mitt mörka rum och har tänt mina ljus vid datorn och vill bara retas och vara elak. Få se hur många "vänner" man blir av med den här gången då!
Förutom det så är det väl som vanligt? lika fet och förjävlig :)
Nån som har något roligt att berätta?
 
 
 

Lyckad kväll

 
Hej mina små älsklingar!
 
Idag har jag verkligen mått PISS, är dunderförkyld o det känns som att mitt huvud ska sprängas.
Ändå så gick jag inte ut igår, tack för den!
Jag skulle ju ut o äta igår med pappa och hans fru och ja allt gled på tills vi kom fram till Kohpangan, de sa att vi skulle få vänta i ca en timme på ett bord men det får man ju alltid så vi väntade!
En timme gick
Två timmar gick
Och äntligen fick vi bord! Hungriga och irriterade som vi var beställde allt på engång och väntade.
Väntade. När ännu en timme hade gått så vart pappa skitarg så vi bestämde oss för att gå någonannanstans då vår servetris kom springandes och sa att vår mat precis höll på o tillagas. Men nej, vi ville inte ha den!
Vilket slutade med att vi fick med oss maten hem ändå! I doggybags - GRATIS!
Det var mat för ca 600:-?
Så jag sov över hos min pappa, det var ganska mysigt ändå men han lovade att vi skulle gå ut igen någonannanstans och käka. Mums! Men då blir det något fancy köttställe istället :)